Maksutavat

Maksutavat

Evolution Bikesin avulla voit valita täysin turvallisesti eri maksutapojen välillä:

Maksukortit

Luotto- ja pankkikortilla ostoksia on aina pidetty kätevimpänä ja turvallisimpana, itse asiassa on tärkeää korostaa, että korttitietojasi ei hallinnoi suoraan yrityksemme vaan kansainvälisten piirien sertifioimien maksujärjestelmien toimittajat, jotka takaavat maksimaalisen turvallisuuden ja suojan. asiakkaan taloustiedoista.

Hyväksytyt maksutavat: Visa, Mastercard, American Express ja Union Pay

Maksulompakko

Maksulompakot ovat digitaalisia työkaluja, joiden avulla voit suorittaa verkkomaksuja nopeasti ja turvallisesti ilman, että sinun tarvitsee syöttää maksukorttitietojasi manuaalisesti.

Jotkut suosituimmista maksulompakoista ovat: Google Pay ja Apple Pay.

Paypal Express kassalle

Niille, jotka haluavat käyttää PayPalia maksutapana, tarjoamme PayPal Express Checkout -vaihtoehdon. Syötä vain PayPal-kirjautumistietosi kassalla ja käytä PayPal-järjestelmää tapahtuman suorittamiseen. Näin sinun ei tarvitse syöttää maksukorttitietojasi ja voit käyttää PayPal-tilillesi jo rekisteröityä toimitusosoitetta, mikä tekee prosessista entistä nopeamman ja tehokkaamman.

Klarna

Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa mahdollisuuden maksaa kolmessa korottomassa erässä (voimassa tuotteille 200-1000 euroa). Tämän järjestelmän avulla voit ostaa välittömästi ja maksaa myöhemmin ilman lisäkustannuksia. Se on kätevä tapa hallita budjettiasi ilman, että sinun tarvitsee luopua haluamistasi tuotteista.

Ulkomainen pankkisiirto

Ostamalla tuotteen pankkisiirrolla maksettavan kokonaissumman laskeminen tapahtuu seuraavasti: Tuotteen/tuotteiden hinta + toimituskulut

Maksu tulee suorittaa seuraavilla tiedoilla:

Otsikko: EVOLUTION BIKES SRL

Pankki: UNICREDIT BANCA

IBAN: IT06V0200814906000101417742

Merkitse siirron syyksi tilaavan asiakkaan etu- ja sukunimi sekä tilausnumero.