Käyttöehdot

Yleiset myyntiehdot, voimassa 20.6.2023 alkaen.

LÄHTÖKOHTA

 

Nämä tiedot on annettu sivustolle https://evolutionbikes.fi/ (Sivusto).

 

Myyjän tiedot: Evolution Bikes Srl - ALV-numero IT03662960610

Art. 1 Soveltamisala

 

1.1 Yleiset myyntiehdot koskevat kaikkea Myyjän Sivustolla tekemää myyntiä.

 

1.2 Jos Sivusto mahdollistaa sen, verotunnuksesi syöttäminen ostoa tehdessäsi tarkoittaa, että toimit kuluttajana art. 3, I kappale, kirjain. a) kuluttajalain (6. syyskuuta 2005 annettu asetus, n. 206). Muista, että kuluttajan laatu on luonnollinen henkilö, joka toimii sellaisissa tarkoituksissa, jotka eivät liity mihinkään harjoitettavaan yritys-, kaupalliseen, ammatilliseen tai käsityöläiseen toimintaan. Jos sinulle kuitenkin annetaan mahdollisuus syöttää ALV-numerosi (sinun tai oikeushenkilön), tämä tarkoittaa, että ostat "ammattilaisena" art. 3, kohta I, kirje. c) kuluttajalain. Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka harjoittaa yrittäjyyttä, kaupallista, käsiteollista tai ammatillista toimintaansa, tai tämän välittäjänä on ammattilainen . Kuluttajana ostamisen vaikutukset ammattilaisen sijaan kuvataan myöhemmin tässä asiakirjassa.

 

1.3 Ilmoitetut termit tulee ymmärtää työpäivinä, joten ne eivät sisällä lauantaita, sunnuntaita ja kansallisia vapaapäiviä. Sivustolla olevat kuvat ja kuvaukset tulee ymmärtää vain suuntaa antavina. Värit voivat poiketa todellisista niiden katseluun käytettyjen tietokonejärjestelmien tai tietokoneiden asetuksista johtuen.

 

1.4 Yleisiä myyntiehtoja voidaan muuttaa milloin tahansa. Kaikki muutokset ja/tai uudet ehdot tulevat voimaan siitä hetkestä lähtien, kun ne julkaistaan ​​Sivustossa, ja siksi Sinua pyydetään käyttämään Sivustoa säännöllisesti ja tutustumaan yleisten myyntiehtojen uusimpaan versioon ennen oston tekemistä.

 

1.5 Sovellettavat yleiset myyntiehdot ovat ne, jotka ovat voimassa ostotilauksen lähetyspäivänä.

 

1.6 Nämä yleiset myyntiehdot eivät sääntele tuotteiden ja/tai palveluiden myyntiä, jota muut osapuolet kuin Myyjä voivat olla läsnä Sivustolla linkkien, bannerien tai muiden hypertekstilinkkien kautta. Ennen kaupallisten liiketoimien tekemistä näiden tahojen kanssa on tarpeen tarkistaa niiden myyntiehdot. Myyjä ei ole vastuussa tällaisten tahojen tarjoamista palveluista ja/tai tuotteiden myynnistä. Myyjä ei tee tarkastuksia ja/tai valvontaa verkkosivuilla , joihin voi tutustua näiden linkkien kautta. Myyjä ei siten ole vastuussa tällaisten sivustojen sisällöstä eikä niiden tekemistä virheistä ja/tai laiminlyönneistä ja/tai lain rikkomuksista.

 

1.7 Sinun on luettava huolellisesti nämä yleiset myyntiehdot sekä kaikki muut tiedot, jotka Myyjä antaa Sivustolla, mukaan lukien ostoprosessin aikana.

 

1.8 Myyjä ei missään olosuhteissa ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille mistään välillisistä, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista. Tämä sisältää rajoituksetta kaikki voiton menetys tai muut epäsuorat menetykset, jotka johtuvat Sivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää. Myyjä ei voi taata tai vahvistaa: (i) että Sivusto on vapaa viruksista tai ohjelmista, jotka voivat vahingoittaa tietoja; (ii) että Sivuston sisältämät tiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla.

 

1.9 Ellei Myyjän kanssa ole toisin sovittu, tilauksia ei ole mahdollista lähettää sähköpostitse Sivustolla. Myyjä ei ota vastaan ​​tilauksia puhelimitse, ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu.

 

1.10 Kaikki Sivuston elementit ovat Myyjän tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Ellei Myyjä ole nimenomaisesti antanut kirjallista lupaa, on kiellettyä jäljentää kokonaan tai osittain ja millä tahansa prosessilla, jakaa, julkaista, siirtää, muokata tai myydä koko Sivuston sisältöä tai osaa siitä.

 

Art. 2 Ostokset sivustolta

 

2.1 Tehdäksesi ostoksia Sivustolla on välttämätöntä noudattaa itse Sivustolla olevia menettelyjä syöttäen ajoittain pyydetyt tiedot. Myyntisopimus syntyy, kun tilaus saapuu Myyjän palvelimelle.

 

2.2 Sitoudut välittömästi ilmoittamaan Myyjälle, jos epäilet tai saat tietää sivustolle antamiesi tietojen väärinkäytöstä tai paljastamisesta.

 

2.3 Takaat, että antamasi henkilötiedot ovat täydellisiä ja totuudenmukaisia, ja sitoudut pitämään Myyjän vaarattomana kaikista vahingoista, korvausvelvollisuuksista ja/tai seuraamuksista, jotka johtuvat tämän sitoumuksen rikkomisesta ja/tai millään tavalla liittyvät siihen. Sitoudut välittömästi ilmoittamaan Myyjälle, jos epäilet tai saat tietää sivuston käyttöoikeustietojesi sopimattomasta käytöstä tai luvattomasta luovuttamisesta.

 

2.4 Myyjä pidättää oikeuden kieltäytyä tilauksista, jotka tulevat käyttäjiltä, ​​jotka ovat aiemmin rikkoneet näitä yleisiä myyntiehtoja tai mitä tahansa säännöstä.

 

2.5 Tilausten tekeminen Sivustolla ei edellytä näiden yleisten myyntiehtojen hyväksymistä. Joka tapauksessa ostotilauksen lähettäminen merkitsee tämän asiakirjan hyväksymistä.

 

2.6 Myyjä on ainoa käyttäjän vastapuoli, joka aikoo ostaa yhden tai useamman tuotteen Sivuston kautta ja on siksi (i) henkilö, jolle käyttäjä ohjaa tilauksensa hyväksyäkseen tarjouksen ja tehdäkseen kauppasopimuksen; (ii) henkilö, joka ottaa vastaan ​​tarjouksesta käyttäjälle aiheutuvat sopimusta edeltävät velvoitteet; (iii) henkilö, joka tekee myyntisopimuksen käyttäjän kanssa ja ottaa siihen liittyvät velvollisuudet ja oikeudet. Sivuston kautta tehty ostosopimus on siis tehty käyttäjän ja Myyjän välillä.

 

2.7 Sivustolla ja Sivustoa koskevassa yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa Myyjä varaa oikeuden toimia oman kaupallisen bannerinsa alla . Siksi, kun Myyjän merkkiä käytetään Sivustossa ja/tai Sivustoa koskevassa yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa tai käytetään monikon ensimmäistä persoonaa ("Me"), viittausta ei tule ymmärtää ainoastaan ​​Sivustolle, vaan myös myyjä. .

 

2.8 Myyjä ei takaa, että Sivusto on jatkuvasti toiminnassa ja toiminnassa. Itse asiassa CMS-alustaan ​​saattaa tulla päivityksiä, jotka voivat merkitä palvelun väliaikaista keskeytystä. Myyjä ei ota minkäänlaista vastuuta minkäänlaisesta vahingosta, jota käyttäjä voi kärsiä tästä tilanteesta.

 

2.9 Oston jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistussähköposti sisältää ainakin seuraavat tiedot: (i) Myyjän tiedot; (ii) ostetun Tuotteen ominaisuudet; (iii) ostohinta ja mahdolliset verot; iv) kustannusten nousu; v) peruuttamisoikeus tai sen poissulkeminen; (vi) toimitusosoite; vii) käytetyt maksuvälineet.

 

2.10 Sivustolla olevien Tuotteiden värit ovat suuntaa antavia ja voivat riippua käyttäjän käyttämän laitteen resoluutiosta. Myyjä ei ota vastuuta, jos Tuotteen väri on erilainen kuin mitä käyttäjä odotti. Käyttäjää pyydetään ottamaan yhteyttä myyjään, jos hänellä on epäilyksiä yhden tai useamman Sivustolla olevan Tuotteen väristä.

 

Art. 3 Tuotteiden saatavuus

 

3.1 Sivustolla tarjottavia tuotteita on rajoitettu määrä. Tästä syystä voi tapahtua, myös sen vuoksi, että useat käyttäjät ostavat saman tuotteen samanaikaisesti, että tilattu Tuote ei ole enää saatavilla ostotilauksen lähettämisen jälkeen.

 

3.2 Tietoa Tuotteiden saatavuudesta on saatavilla Sivustolla. Tuotteiden saatavuutta seurataan ja päivitetään jatkuvasti. Koska Sivustolla voi kuitenkin vierailla useita käyttäjiä samanaikaisesti, voi käydä niin, että useat käyttäjät ostavat saman tuotteen samanaikaisesti. Tällaisissa tapauksissa Tuote voi siis olla saatavilla lyhyen ajan, sen sijaan loppunut varastosta tai ei heti saatavilla ja varastointia on odotettava.

 

3.3 Sinulle ilmoitetaan, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla. Tässä tapauksessa sinulla on oikeus irtisanoa ostosopimus. Joka tapauksessa ota huomioon, että ennen sopimuksen purkamisen pyytämistä Myyjä varaa oikeuden toteuttaa seuraavat toimenpiteet:

 • Mikäli varastojen täydentäminen on mahdollista, Myyjän tarjoama toimitusehtojen pidennys, jossa ilmoitetaan uusi toimitusaika.

 

3.4 Mikäli tuotteiden ostosta maksetusta summasta pyydetään palautusta, jotka myöhemmin osoittautuivat saatamattomiksi, Myyjä palauttaa hyvityksen enintään 2 päivän kuluessa.

 

3.5 Jos käytät irtisanomisoikeutta, sopimus päättyy. Mikäli erääntyvän kokonaissumman, joka koostuu Tuotteen hinnasta, mahdollisista toimituskuluista ja muista tilauksesta johtuvista lisäkustannuksista (Maksaman kokonaissumma), on jo maksettu, Myyjä palauta Erääntyvä kokonaissumma alla olevan "Maksutapa" -artikkelin ehtojen mukaisesti .

 

Art. 4 Hinnat

 

4.1 Sivustolla hinnat sisältävät ALV:n.

 

4.2 Lisäksi Sivustolla hinnat eivät sisällä sähkö- ja elektroniikkalaiteromua, koska myydään tuotteita, jotka eivät ole asiaankuuluvien määräysten alaisia.

 

4.3 Myyjä pidättää oikeuden muuttaa Tuotteiden hintoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mikäli sinulta veloitetaan hinta, joka on ilmoitettu Sivustolla tilauksen tekohetkellä ja että mahdolliset muutokset (nousevat tai laskeva) saman lähettämisen jälkeen.

 

4.4 Tuotteiden toimituskulut ovat sinun vastuullasi, ellei toisin ole sovittu.

 

4.5 Myyjä lähettää Tuotteet vasta saatuaan vahvistuksen maksuvaltuutuksesta tai erääntyneen kokonaissumman hyvittämisestä . Tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle lähetyshetkellä, jolloin tarkoitetaan tuotteen toimitushetkeä rahdinkuljettajalle. Tuotteiden menettämisen tai vahingoittumisen riski myyjästä riippumattomista syistä siirtyy kuitenkin sinulle, kun sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, saa Tuotteet fyysisesti haltuunsa.

 

4.6 Ostosopimuksen ehdoksi on ratkaiseva se, että koko erääntynyttä summaa ei makseta. Ellei kanssasi ole kirjallisesti toisin sovittu, tilaus peruuntuu.

 

4.7 Mikäli Sivustolla ilmoitetussa Tuotteen hinnassa on virhe, Myyjä pidättää oikeuden ilmoittaa asiakkaalle oikean hinnan myös ostotilauksen tekemisen jälkeen. Tässä tilanteessa asiakkaalla on oikeus hyväksyä uusi hinta tai purkaa kauppasopimus. Myyjä voi myös näissä tapauksissa purkaa Tuotteen ostosopimuksen. Myyjä voi myös peruuttaa kaupan, jos Tuotteen saatavuudessa on virhe.

 

Art. 5 Maksutavat

 

5.1 Tässä artikkelissa kuvataan Sivustolla käytettävissä olevat maksutavat. Käyttäjä voi joka tapauksessa ottaa yhteyttä Myyjään saadakseen lisätietoja.

 

5.2 Sivustolla voit ostaa maksukorteilla. Veloitus tehdään vasta, kun (i) maksamiseen käytetyn maksukorttisi tiedot on varmistettu ja (ii) käyttämäsi maksukortin myöntänyt yritys on antanut veloitusvaltuutuksen. Maksupalveluista sisämarkkinoilla (PSD2) annetun direktiivin 2015/2366/ (EU) mukaisesti käyttäjälle ilmoitetaan, että häntä voidaan vaatia suorittamaan ostoprosessi loppuun täyttämällä maksupalvelun hallinnoinnista vastaavan maksulaitoksen vaatimat todennusehdot. verkkomaksutapahtuma. Todennuskriteerit viittaavat käyttäjän henkilöllisyyteen (tämän kriteerin täyttämiseksi käyttäjän tulee rekisteröityä Sivustolla ostotapahtuman yhteydessä) ja maksulaitoksen välittämän todennuskoodin samanaikaiseen tuntemiseen (Strong Customer Authentication). Jos yllä kuvattua menettelyä ei suoriteta loppuun, ostoksen suorittaminen Sivustolla voi olla mahdotonta. Maksukortin luottamukselliset tiedot (kortin numero , haltija, viimeinen voimassaolopäivä, turvakoodi) salataan ja välitetään suoraan maksujen hallinnoijalle. Myyjän käyttämien palvelimien kautta. Tämän vuoksi Myyjällä ei ole koskaan pääsyä tuotteiden maksamiseen käytetyn maksukorttisi tietoihin, eikä se tallenna, vaikka päätät tallentaa tällaisia ​​tietoja Sivustolle. Hyväksytyt maksukortit voidaan näyttää Sivuston alatunnisteessa ja/tai osana ostoprosessia.

 

 • Visa.
 • MasterCard.
 • American Express.
 • ApplePay.
 • Shopify-maksut.
 • Google Pay.
 • Hallita.
 • UnionPay.

 

5.3 Sivustolla on mahdollista maksaa pankkisiirrolla. Pankkitiedot näkyvät Sivustolla Mikäli maksua ei suoriteta 3 kalenteripäivän kuluessa, Myyjä pidättää oikeuden peruuttaa ostotilaus.

 

5.4 Sivustolla ei ole mahdollista ostaa postiennakolla, ellei Myyjän kanssa ole toisin sovittu.

 

5.5 Sivustolla on mahdollista suorittaa ostos syöttämällä alennuskoodeja, kuponkeja tai kuponkeja. Jos alennuskoodin arvo on pienempi kuin tilauksen arvo, loppusumma voidaan suorittaa Sivustolla annettujen maksutapojen mukaisesti. Kutakin alennuskoodia voi käyttää vain yhteen ostokseen. Alennusseteleitä ei voi missään tapauksessa muuttaa rahaksi.

 

5.6 Kaikki muut kuin yllä mainitut vaihtoehtoiset menetelmät kuvataan tai tullaan kuvailemaan tässä artikkelissa.

 • Sivustolla on myös mahdollista tehdä ostoksia PayPal-maksuratkaisulla. Jos valitset maksuvälineeksi PayPalin, sinut ohjataan verkkosivustolle www.paypal.it, jossa suoritat maksun PayPalin määrittämän ja säätelemän menettelyn sekä käyttäjän ja käyttäjän välillä sovittujen sopimusehtojen mukaisesti. PayPal. PayPal käsittelee suoraan PayPal-verkkosivustolle syötetyt tiedot, eikä niitä välitetä tai jaeta Myyjän kanssa. Myyjä ei siten voi tietää eikä tallenna millään tavalla PayPal-tiliisi liitettyjä maksukorttitietoja tai minkään muun tähän tiliin liitetyn maksuvälineen tietoja.
 • Sivustolla on myös mahdollista tehdä ostoksia Klarnan osamaksuratkaisulla. Ensimmäinen maksu veloitetaan tilauksen lähettämisen ja/tai ostosopimuksen solmimisen yhteydessä, kun taas seuraavat maksut veloitetaan 30 päivän välein ensimmäisestä veloituksesta, ellei Sivustolla tai toimituspalveluntarjoajalta ole toisin ilmoitettu (Klarna). . Jos valitset maksutavaksi Klarnan, sinut ohjataan verkkosivustolle www.klarna.com, jossa noudatat Klarnan määrittelemää ja sääntelemää menettelyä sekä sinun ja Klarnan välillä sovitun sopimuksen ehtoja. Klarnan verkkosivuilla syötetyt tiedot käsitellään suoraan, eikä niitä välitetä tai jaeta Myyjän kanssa.
 • Sivustolla on mahdollista ostaa "PayPal Later" -maksutyökalulla. Näin Palvelusta on mahdollista maksaa 3 erässä ilman korkoa. Tämän palvelun käyttöehtoja säätelee suoraan PayPal. Lisätietoja on saatavilla verkkosivuilla www.paypal.com.
 • Sivustolla on mahdollista tehdä ostoksia myös PagoLight-palvelun suorittaman maksun lykkäyksen kautta. Tämän palvelun tarjoaa Compass Banca SpA, Mediobanca SpA:n, PI Gruppo IVA Mediobancan, ainoa omistaja, johto ja koordinointi. PagoLight on maksuton ostohinnan maksulykkäys, jonka kuluttajalle myöntävät tavara- ja palvelutoimittajat, joiden kanssa Compass Banca SpA on tehnyt sopimuksen luottojen siirtosta (factoring). Ostohintaa vastaavan luoton lykkäyksen ja siirron tehokkuus riippuu Compass Banca SpA:n factoring-sopimukseen liittyvien taloudellisten ja sopimusehtojen tarkastusten tuloksista (sopimus luovutuksesta ja hallinnoinnista ei-takaisinoikeudellisista hyvityksistä) tutustu tietolomakkeisiin, jotka ovat saatavilla verkkosivuilla www.compass.it, www.pagolight.it, Compass Banca SpA:n konttoreista tai Compass Banca SpA:n (valtuutettujen Compass-toimistojen) rahoitusagenteista. yhden yrityksen luotonvälittäjien tai Compass Banca SpA:n yksinomaisen tuotteen laadussa. Compass Banca SpA:n hyväksyntä.
 • Sivustolla on mahdollista tehdä ostoksia myös Agos-palvelun suorittaman maksulykkäyksen kautta . Tämä on klassinen luottolaina, joka vaihtelee 6 - 48 kuukaudesta 200 - 10 000 euron summilla ja rusketuskorko 9,97 %. Ensimmäinen maksuerä on 30 päivän kuluttua. Agos säätelee suoraan tämän palvelun käyttöehtoja . Lisätietoja löytyy verkkosivuilta www. sitten . se . 
 • On myös mahdollista tehdä ostoksia Sivustolla Scalapay 12 -maksueräpalvelun suorittaman maksun lykkäyksen kautta. Deutsche Bank for Afterpay 12 erässä mahdollistaa kaikkien tuotteiden maksun lykkäyksen 1 000 eurosta 15 000 euroon automaattisella kuukausiveloituksella nykytililtäsi. Maksuerät voivat kestää 6, 9 tai 12 kuukautta ja Tan on 4,8 %. Katso kaikki ehdot verkkosivustolta www.scalapay.com.
 • Sivustolla on myös mahdollista tehdä ostoksia Afterpay 3 erässä -palvelun suorittaman maksun lykkäyksen kautta, joka mahdollistaa tuotteen välittömän saatavuuden ja maksun kolmessa samansuuruisessa erässä , vähintään 5 € ja enintään 2000 €. Palvelusta ei aiheudu lisäkuluja, jos summat on maksettu eräpäivään mennessä . Katso kaikki ehdot verkkosivulta www.scalapay.com.

5.7 7.3.2023 lain nro 26 säännösten mukaisesti Sivustolla julkaistuja hintoja ei ole personoitu automaattisten päätösten perusteella. Kuluttajan aiempi käyttäytyminen ei siten vaikuta Sivustolla näkyviin hintoihin.

 

5.8 Hinnan alennuksen sattuessa Sivusto ei teknisistä syistä pysty ilmoittamaan alhaisinta kuluttajille yleisesti sovellettua hintaa hinnanalennuksen soveltamista edeltäneiden 30 päivän aikana. Lisätietoja hinnanmuutoskäytännöistä saa ottamalla yhteyttä myyjään johdannossa mainituilla yhteystiedoilla.

 

5.9 Jos Myyjä jostain syystä suorittaa minkä tahansa tyyppisen hyvityksen sinun eduksesi yhden tai useamman Tuotteen ostosta, Myyjä jatkaa hyvityksen maksamista käyttäen samaa maksutapaa, jota käyttäjä on käyttänyt. Korvauksen viivästykset voivat riippua pankista, luottokortin tyypistä tai käytetystä maksuratkaisusta.

 

Art. 6 Tuotteiden toimitus

 

6.1 Tuotteiden toimitus on odotettavissa: Eurooppa. Käyttäjä voi aina ottaa yhteyttä Myyjään saadakseen lisätietoja Tuotteiden toimituksesta; esimerkiksi saadakseen selville, odotetaanko toimitusta muihin kuin Sivustolla ilmoitettuihin maihin.

 

6.2 Toimitusvelvollisuus täytetään siirtämällä sinulle materiaalin saatavuus tai joka tapauksessa Tuotteen hallinta.

 

6.3 Tuotteiden toimitusaika tilauksen lähettämisestä: 5/6 arkipäivän kuluttua.

 

6.4 Artiklassa ilmoitettu määräaika. 6.3 on ymmärrettävä ohjeellisena eikä pakottavana. Myyjä varaa näin ollen oikeuden toimittaa tuotteet 30 päivän kuluessa tilauksen lähettämisestä . Sinun tehtäväsi on tarkistaa toimitetun Tuotteen ehdot. Rajoittamatta sitä tosiasiaa, että Tuotteen menettämisen tai vahingoittumisen riski Myyjästä riippumattomista syistä siirtyy, kun sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja , saa fyysisesti tuotteen haltuunsa, Myyjä suosittelee, että tarkistat vastaanotettujen Tuotteiden määrän ja sen, että pakkaus on ehjä, ei vahingoittunut, ei märkä tai muuten muuttunut, jopa sulkemismateriaaleista ja sinua pyydetään ilmoittamaan mahdollisista poikkeavuuksista rahdinkuljettajan kuljetusasiakirjaan. , hyväksyy paketin varauksella. Mikäli pakkauksessa on selviä merkkejä peukaltamisesta tai muuttamisesta, on suositeltavaa ilmoittaa asiasta viipymättä Myyjälle.

 

6.5 Viitaten mahdollisuuteen pyytää tuotteiden toimittamista "noutopisteeseen" Myyjä ilmoittaa, että Sivusto ei tarjoa mahdollisuutta noutaa tuotetta muusta "noutopisteestä" kuin osoitteesta, jonka olet ilmoittanut ostoprosessin aikana. Sinua pyydetään kuitenkin säännöllisesti vierailemaan sivustolla tarkistaaksesi, onko tämä toimitusvaihtoehto myöhemmin saatavilla Sivustolla.

 

6.6 Sinulla on mahdollisuus valita toimitustavaksi Store Collection. Mikäli käyttäjä valitsee Kauppakokoelman, käyttäjä voi noutaa ostamansa Tuotteen myyntipisteestä ("Kauppa"), jonka hän on valinnut sivustolla noudettavissa olevista tuotteista. Heti kun tuote on valmis noudettavaksi, myyjä ilmoittaa asiasta käyttäjälle . Käyttäjä voi noutaa Tuotteen Kaupan aukioloaikoina ja päivinä. Tuotteen noutoa varten käyttäjän tai hänen edustajansa on toimitettava Kaupan henkilökunnalle asianmukaiset oston todistavat asiakirjat.

 

Art. 7 Peruuttamisoikeus

 

7.1 Käyttäjää kehotetaan lukemaan tämä artikkeli erityisen tarkasti, joka säätelee peruuttamisoikeutta ja sen poissulkemisia.

7.2 Peruuttamisoikeus on kuluttajan oikeus purkaa ostosopimus ilman syytä. Jos olet ostanut Ammattilaisena, peruuttamisoikeus ei ole voimassa, ellei Myyjän kanssa ole toisin sovittu. Mahdollisista poikkeuksista peruuttamisoikeuteen on raportoitu tässä artiklassa 7. Jos peruuttamisoikeuteen ei ole poikkeuksia, tätä artiklaa 7 sovelletaan kokonaisuudessaan.

 • Myöhempien ostosten yhteydessä sinua pyydetään tutustumaan tähän artikkeliin varmistaaksesi, että peruuttamisoikeuteen liittyy poikkeuksia, jotka voivat toimia esimerkiksi nimenomaisen ilmoituksen perusteella, että kyseinen oikeus luopuisi, jos päätät ostaa tuotteen osamaksu lopullisella rahoituksella.

7.3 Jos olet kuluttaja (ja jos tässä artiklassa säädettyjä poikkeuksia ei sovelleta), sinulla on oikeus vetäytyä tuotteen ostosopimuksesta ilman, että sinun tarvitsee ilmoittaa mitään syytä ja ilman muita kuin tässä kohdassa mainittuja kuluja. neljäntoista kalenteripäivän kuluessa (Peruutusaika). Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua:

 • kun kyseessä on yksittäistä tuotetta koskeva tilaus, siitä päivästä alkaen, jona sinä tai kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja ja jonka olet nimeänyt, on saanut Tuotteet fyysisesti hallintaansa;
 • kun on kyse useista tilauksista erillisillä toimituksilla, päivästä, jolloin sinä tai kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja ja jonka olet nimeänyt, on saanut viimeisen Tuotteen fyysisesti haltuunsa; tai
 • kun kyseessä on useista eristä tai osista koostuvan Tuotteen toimitukseen liittyvä tilaus, siitä päivästä alkaen, jona sinä tai kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja ja jonka olet määrittänyt, on saanut viimeisen erän tai kappaleen fyysisesti hallintaansa.

Asiakas, vaikka onkin kuluttaja, luopuu ehdoitta peruuttamisoikeudestaan, jos hän tilaa räätälöityjä tuotteita verkossa tai jos hän valitsee ostamisen osamaksulla tai välittää lopullista lainaa ja ilmoittaa siten tietoisesti luopuvansa oikeudestaan. muuttaakseen mieltään. Luopumisilmoitus korostetaan asiakkaalle asianmukaisesti oston viimeistelyvaiheessa "Maksutavat"-osiossa, kun hän valitsee yhden niistä maksutavoista, joka määrää hänen peruuttamisoikeutensa luopumisilmoituksen.

7.4 Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava Myyjälle peruuttamispäätöksestäsi ennen Peruuttamisajan päättymistä. Tätä varten voit kirjoittaa Myyjälle Johdanto-osassa ilmoitettuihin yhteystietoihin tai käyttää Sivustolla mahdollisesti olevaa yhteydenottolomaketta. Olet käyttänyt peruuttamisoikeuttasi Peruutusajan kuluessa, jos olet käyttänyt peruuttamisoikeuttasi peruuttamisoikeudesta on lähetettävä sinulle ennen peruuttamisajan päättymistä.

7.5 Ellei toisin ole sovittu, Kuluttaja vastaa Tuotteiden välittömät palautuskustannukset sekä vastuu niiden kuljetuksesta. Peruuttamisoikeutta käytettäessä Tuote on toimitettava Myyjän pääkonttoriin tai muuhun myyjän ilmoittamaan osoitteeseen.

7.6 Jos peruutus on sovellettavissa, Myyjä palauttaa erääntyvän kokonaissumman, mukaan lukien mahdolliset toimituskulut, ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa tai päivästä, jona Myyjälle ilmoitettiin päätöksestä vetäytyä sopimuksesta. Hyvitys suoritetaan käyttämällä samaa maksuvälinettä, jota käytettiin alkuperäisessä tapahtumassa. Mikäli Tuotteet on lähetetty Kuluttajan valitseman kuljetusliikkeen kautta ja tämän kustannuksella, Myyjä voi keskeyttää palautuksen, kunnes Tuotteet on vastaanotettu tai Kuluttaja osoittaa lähettäneensä Tuotteet takaisin, jos aikaisemmin.

7.7 Kuluttaja on yksin vastuussa tavaran arvon alenemisesta, joka johtuu Tuotteen käsittelystä muulla tavalla kuin on tarpeen Tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi. Tuote on joka tapauksessa säilytettävä, käsiteltävä ja tarkastettava tavanomaista huolellisuutta noudattaen ja palautettava ehjänä, kaikilta osiltaan täydellisenä, moitteettomassa toimintakunnossa, ja sen mukana tulee olla kaikki lisävarusteet ja tietolomakkeet sekä tunnistelaput, etiketit ja kertakäyttöiset sinetit, jos sellaisia ​​on. , joka on edelleen kiinnitetty tuotteeseen ja ehjä eikä sitä ole peukaloitu , ja se sopii täydellisesti siihen käyttöön, johon se on tarkoitettu, eikä siinä ole kulumisen tai lian merkkejä. Lisäksi peruutus koskee tuotetta kokonaisuudessaan. Siksi sitä ei voida käyttää tuotteen osien ja/tai lisävarusteiden suhteen.

7.8 Mikäli Tuotteen, jonka osalta peruutus tehtiin, arvon aleneminen johtuu tavaroiden muusta käsittelystä kuin siitä, mikä on tarpeen Tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi, Myyjä pidättää oikeuden vähentää kauppahinnasta palautussumma, joka vastaa tätä arvon alenemista . Myyjä ilmoittaa tästä seikasta ja sen seurauksena alentuneesta hyvityssummasta ja antaa pankkitiedot, mikäli hyvitys on jo maksettu, tuotteen arvon alenemisesta johtuvan käyttäjän maksaman summan maksamiseksi. Mikäli peruuttamista ei ole käytetty sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, se ei johda sopimuksen irtisanomiseen eikä siten anna oikeutta minkäänlaiseen hyvitykseen.

7.9 Tässä artiklassa säännellään erittäin tärkeää aluetta, joka liittyy palautuskustannuksiin peruuttamistapauksissa. Yllä olevan perusteella Myyjä katsoo aiheelliseksi korostaa, että Tuotteen palautuskustannukset ovat sinun kustannuksellasi ja sinun vastuullasi.

Tuotteet tulee palauttaa Johdanto-osassa "Myyjän tiedot" -kohdassa ilmoitettuun osoitteeseen tai Myyjän ajoittain ilmoittamaan osoitteeseen.

Palautuskäytännön yleiset ehdot löydät sivulta https://evolutionbikes.it/pages/conditioni-generali

 

Art. 8 Laillinen vaatimustenmukaisuustakuu

 

8.1 Laillinen vaatimustenmukaisuustakuu on varattu Kuluttajalle. Siksi se koskee vain käyttäjiä, jotka ovat tehneet ostoksen Sivustolla tarkoituksiin, jotka eivät liity mihinkään harjoittamaansa yritys-, kaupalliseen, käsityöläiseen tai ammatilliseen toimintaan.

 

8.2 Myyjä on vastuussa Kuluttajaa kohtaan kaikista Tuotteen virheistä, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa toimituksesta. Toimenpide, jolla pyritään väittämään virheitä, joita Myyjä ei ole tahallisesti salannut, on joka tapauksessa vanhentunut 26 kuukauden kuluessa tavaran toimituksesta. Kunnostetuille/käytettyille tuotteille hyväksyt, että Consumer Code:n mukainen laillinen vaatimustenmukaisuustakuu on 12 kuukautta. Suostumuksenne ilmaistaan ​​hyväksymällä nämä yleiset myyntiehdot. Tämä ehto koskee vain, jos olet ostanut kuluttajana.

 

8.3 Ellei toisin näytetä, oletetaan, että vaatimustenmukaisuusvirheet, jotka ilmenevät kahdentoista kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta, olivat olemassa jo tuona päivänä, ellei tämä oletus ole ristiriidassa Tuotteen luonteen tai virheen luonteen kanssa. Tuotteen toimittamista seuraavan kahdestoista kuukaudesta alkaen on kuluttajan velvollisuus osoittaa, että virhe oli olemassa jo tuotteen toimitushetkellä.

 

8.4 Mikäli tavara on virheellinen, Kuluttajalla on oikeus palauttaa vaatimustenmukaisuus tai saada suhteellinen alennus hinnasta tai irtisanoa sopimus laissa säädetyin ehdoin. Kuluttajalain 135-bis ja sitä seuraavat kohdat.

 

8.5 Myyjä ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat tuotteen epäasianmukaisesta ja/tai valmistajan antamien ohjeiden vastaisesta käytöstä, eikä vahingoista, jotka johtuvat odottamattomista olosuhteista. tai ylivoimainen este.

 

8.6 Jos teit ostoksen ammattilaisena, tämän artikkelin edelliset kappaleet eivät päde. Tässä tapauksessa lakisääteistä takuuta säätelevät artiklat. 1490 ja sitä seuraavat siviililain; Erityisesti mahdollisista vioista ilmoittamisen määräaika on 8 päivää havaitsemisesta ja toimenpide vanhenee 1 vuoden kuluttua toimituksesta.

 

Art. 9 Valmistajan takuu

 

Valmistajan takuu on lisätakuu verrattuna myyjän tuotteille mahdollisesti antamaan lailliseen vaatimustenmukaisuustakuun. Sivustolla myytäviin tuotteisiin voi niiden luonteesta riippuen kuulua valmistajan myöntämä tavanomainen takuu (tavanomainen takuu). Voit vaatia tämän takuun vain valmistajaa vastaan. Perinteisen takuun kesto, laajennus, mukaan lukien alueet, käyttöehdot ja -tavat , vaurioiden/vikojen tyypit ja mahdolliset rajoitukset riippuvat yksittäisestä valmistajasta. Perinteinen takuu on luonteeltaan vapaaehtoinen, eikä se korvaa, rajoita, rajoita tai sulje pois laillista takuuta.

 

Art. 10 Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin; tuomioistuimen ulkopuolinen riitojen ratkaisu – vaihtoehtoinen riitojenratkaisu/online riitojenratkaisu

 

10.1 Sivuston kautta tehtyjä ostosopimuksia säännellään näissä yleisissä myyntiehdoissa ja, siltä osin kuin sitä ei ole määrätty, Italian kuluttajalain mukaisesti.

 

10.2 Huomaa, että kuluttajakäyttäjän tapauksessa tämän asiakirjan soveltamiseen, toteuttamiseen ja tulkintaan liittyvissä riita-asioissa on toimivaltainen sen paikan tuomioistuin, jossa käyttäjä asuu tai on valinnut kotipaikan. Ammattimaisen käyttäjän tapauksessa tämän asiakirjan soveltamiseen, toteuttamiseen ja tulkintaan liittyvissä riita-asioissa myyjän kotipaikka on tuomioistuin, joka on toimivaltainen johdannon määräysten mukaisesti.

 

10.3 Myyjä ilmoittaa kuluttajaksi kelpuutetulle käyttäjälle, että siinä tapauksessa, että hän on tehnyt valituksen suoraan Myyjälle, jonka jälkeen syntynyttä riitaa ei kuitenkaan ole voitu ratkaista, Myyjä antaa tiedot koskien vaihtoehtoinen riidanratkaisuelin tai -elimet, jotka ratkaisevat näiden yleisten myyntiehtojen perusteella tehdystä sopimuksesta johtuvia velvoitteita koskevat riidat ulkopuolisesti oikeudellisesti (ADR-elimet), jotka ilmoittavat, aikooko se käyttää tällaisia ​​elimiä ratkaistakseen itse kiista.

 

10.4 Myyjä ilmoittaa myös Kuluttajaksi kelpuutetulle käyttäjälle, että kuluttajariitojen verkkoratkaisuun on perustettu eurooppalainen foorumi (ns. ODR-alusta). ODR-foorumi on saatavilla seuraavassa osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr . ODR-alustan kautta kuluttajakäyttäjä voi tutustua vaihtoehtoisten riidanratkaisuelinten luetteloon, löytää linkin kunkin elimen verkkosivustolle ja aloittaa online-ratkaisumenettelyn riita-asioissa, johon hän on osallisena.

 

10.5 Kuluttajakäyttäjän oikeus valittaa näistä yleisistä myyntiehdoista johtuvan riidan toimivaltaiselle tavalliselle tuomarille ei kuitenkaan rajoita kuluttajasuhteisiin liittyvien riita-asioiden tuomioistuinten ulkopuolisen ratkaisumenettelyn lopputulosta. turvautua kuluttajalain V osan II-bis osastossa tarkoitettuihin menettelyihin.

Käyttäjä, joka asuu jossain muussa Euroopan unionin jäsenvaltiossa kuin Italiassa, voi myös käyttää näiden yleisten myyntiehtojen soveltamista, täytäntöönpanoa ja tulkintaa koskevissa riita-asioissa asetuksella vahvistettua eurooppalaista menettelyä, joka koskee riita-asioita eli vaatimatonta kokonaisuutta. (EY) nro 861/2007, annettu 11. heinäkuuta 2007, edellyttäen, että riidan arvo ei korkoja, oikeuksia ja kuluja lukuun ottamatta ylitä 5 000,00 euroa. Asetuksen teksti on saatavilla verkkosivulla http://www.eur-lex.europa.eu .

 

Art. 11 Asiakaspalvelu

 

11.1 On mahdollista pyytää tietoja, lähettää yhteydenottoja, pyytää apua tai tehdä valituksia ottamalla yhteyttä Myyjään Johdanto-osassa mainituilla yhteystiedoilla tai käyttämällä Sivustolla mahdollisesti olevaa yhteydenottolomaketta.

 

11.2 Myyjä vastaa 1 päivän ohjeellisen ajan kuluessa.

 

Art. 12 Arvostelut

 

12.1 7.3.2023 annetun lain nro 26 säännösten mukaisesti Sivusto sallii käyttäjien arvostelujen julkaisemisen. Myyjä takaa, että julkaistut arvostelut ovat peräisin kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tai käyttäneet tuotetta . Tämä johtuu siitä, että käyttäjä saa sivustolla oston jälkeen sähköpostin, joka sisältää pyynnön julkaista arvostelunsa sivustolla. Siksi, koska sähköposti vastaanotetaan vasta oston jälkeen, on kohtuullista olettaa, että kyseinen arvostelu johtuu todellisesta arvostelusta. käyttäjän ostokokemus Sivustolla. Sivustolla julkaistuista arvosteluista osa on saatettu pyytää esimerkiksi lähettämällä alennuskuponki. Tässä tapauksessa tämä seikka ilmoitetaan asianmukaisesti pyydettyssä tarkastelussa. Lisäksi voidaan julkaista sponsoroinnista tai suhteesta ammattilaiseen (esim. vaikuttajaan) peräisin olevia arvosteluja; tästä seikasta annetaan myös asianmukaiset tiedot asiaa koskevassa katsauksessa.

 

12.2 Arvostelujen julkaisutyökalu on TrustedShops, yhtiöltä Trusted Shops AG. . Lisätietoja tästä työkalusta on sivulla www.business.trustedshops.com.

 

Art. 13 Muut tiedot

 

13.1 Tämä asiakirja hallitsee täysin sinun ja Myyjän välistä suhdetta. Joka tapauksessa kulloinkin sovellettavan lain mukaiset oikeudet ja velvollisuudet pidätetään.